Oyun Haberin

CS:GO Seri ve Hızlı Level Atlama Taktikleri

17.09.2019
24
CS:GO Seri ve Hızlı Level Atlama Taktikleri

Merhaba arkadaşlar CS:GO oynayan bir çok oyuncunun seri ve hızlı level atmalamak için bir çok yöntem denediğini biliyoruz ve sizin için en faydalı yöntemleri bu konumuzda ele alacağız. CS:GO Seri ve Hızlı Level Atlama Taktikleri neler masıl daha hızlı level atlarsınız gelin hep birlikte bu yazımızda bunu inceleyelim.


Öncelikle seri ve hızlı level atlamak için CS:GO Seviye Sistemini iyice bilmeniz gerekmekte. CS:GO oyunumuzda 2 çeşit seviye sistemi vardır. Bunlardan biri genel seviyemiz diğeri ise rekabetçi seviye sistemidir. Genel seviyemiz yani levelimiz 0 – 40 arası olarak biliniyor ve son seviyemiz 40
Her hangi bir modda veya maç tamamladığımız zaman normal XP puanı kazanıyoruz ve kazandığımız bu puanlarla seviyemiz yükseliyor. Bu puanları rekabetçi modda kazanamıyoruz.


XP kısmına gelecek olursak Xp gerçekten önemli ve 21. seviyeye ulaştığımız zaman prime eşleşmesine tabi tutuluyoruz. Ayrıca 40. seviyeye ulaştığımız zaman o yılın hizmet madalyası bizim ödülümüz oluyor ve her yıl bu olay tekrar ediyor.


CS:GO Modları Neler? En İyi Seviyeyi Hangi Modlarda Atlarız ?


Deathmatch : Toplamda 16 kişiden oluşan ve 2 takımın mücadele ettiği “Deathmatch ” modu hesaplaması XP Skorunuz X0.2 şeklinde hesaplanmaktadır. Bu modda yapmanız gereken tek şey sürekl daha çok adam öldürmek.

Casual Mod : Aslında bu mod rekabetçi mod gibi ama rekabetçi moddan farkı daha serbest olmasıdır. Bu modun hesaplaması ise XP Skor X4.0 ile hesaplanmaktadır. Casual Mod 5 vs 5 toplamda 10 kişi olarak mücadele edersiniz.

Rekabetçi : CS:GO olarak en önemli ve en çok oynanan modlar arasında yer alan “Rekabetçi ” modu oyunun en uzun modlarından ve 30 roundluk uzun bir maratondan oluşmaktadır. Rekabetçi modunun XP hesaplanması ise kazanılan el sayısı X 30 rounddur.

Wingman : Oyunun en kolay ve küçük modlarından olan Wingman modu 2 vs 2 toplamda 4 kişiden oluşmakta ve sadece 1 bomba kurma alanı olan moddur. Daha küçük alan ve daha az kişiyle seri ve zevkli modlar arasında yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir:  Call of Duty: Black Ops 4 Sistem Gereksinimleri

Arms Race : Aslında pek tercih edilmeyen modlar arsında yer alan “Arms Race ” modu az XP verdiği düşünülmekte fakat kısa ve hızlı oyunlar sayesinde seri seri XP kazana bileceğiniz bir moddur.

Demolition : Oyunun diğer bir çok tercih edilen modları arasında yer alan ” Demolition Modu ” çok basit ve zevkli modlar arasında yer almaktadır. Düşmanlarınızı öldürerek geliştirdiğiniz silahlarla XP kazanıyorsunuz. Bu modun hesaplanması ise Toplam Skor X3.0 olarak hesaplanıyor.


Evet arkadaşlar CS:GO Seri ve Hızlı Level Atlama Taktikleri konusunda sizleri bilgilendirdik ve hangi modun ne kadar XP kazandıracağını artık biliyorsunuz. Sizin tercih ettiğiniz modlar nelerdir daha çok hangilerini oynuyorsunuz yorum olarak belirtirseniz sevinirim. Hepinize mutlu günler. 🙂

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

© Copyright 2018